Het is erg handig op kantoor en in huis.

En is onmisbaar op uw werk.

Office 2007 is het onmisbare softwarepakket voor op kantoor en in huis, dat talloze hulpmiddelen biedt waarmee u en uw gezin zaken sneller kunnen afwerken. Maak snel professioneel ogende documenten, werkbladen en presentaties voor studie, huishoudbudgetten, creatieve projecten, persoonlijke organisatie en meer. Bekijk de nieuwe functies in de meest recente versie van Microsoft Office:


Microsoft Office System is een pakket dat de bouwstenen biedt voor de volgende oplossingen:

  • Zakelijke gebruikers sneller toegang verschaffen tot bedrijfsgegevens, zodat ze meer inzicht krijgen en effectiever kunnen werken.
  • Organisaties de mogelijkheid bieden om beter te anticiperen en te reageren op veranderingen in de markt, zodat ze greep krijgen op de ontwikkelingen.
  • Teams en organisaties in staat stellen om snel en alert samen te werken.
  • De individuele productiviteit verbeteren en meer zakelijke gebruikers in staat stellen om een positieve bijdrage te leveren aan het steeds veeleisender wordende bedrijfsleven.

 Hieronder vindt u een opgave van de verschillende versies.

Het 2007 Microsoft Office systeem (c) Microsoft

Suites van het 2007

Microsoft Office-systeem

Nieuwe suites, servers en services in het 2007 Microsoft Office-systeem bieden extra functionaliteit en nieuwe oplossingen. Dankzij bijgewerkte verpakkingsopties beschikt u over meer flexibiliteit dan ooit om de specifieke technologieŽn en oplossingen te implementeren die het beste aansluiten bij uw zakelijke en persoonlijke wensen.

  Office 2007 Licenses
Voor meer informatie en prijzen van Microsoft Office 2007 licentie's kunt u terecht bij

4 iT BV
telefoon: (010) 5222966
of email: info@4it.nl
Kantoor: Lorentzstraat 121
2665 JG Bleiswijk