IT Beheerabonnement

Doel

 

 

 

 

 

Wat is het?

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wat bereik ik ermee?

 

 


Kosten

 

 

Waarom 4 iT ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie:

Iedereen heeft zijn eigen specialisatie: U bent een kei in uw vak, uw computer is een hulpmiddel bij het stroomlijnen van uw bedrijfsactiviteiten. Om dan ook nog alle aspecten van de automatisering te beheersen en volledig op de hoogte te zijn van alle mogelijkheden (en onmogelijkheden)......
daar is helaas geen tijd meer voor.

Dat kunt u dan ook vol vertrouwen aan 4 iT overlaten.

Ieder bedrijf dat gebruik maakt van automatisering zal geleidelijk meer en meer mogelijkheden van die automatisering gaan gebruiken, en daarom steeds afhankelijker worden van die automatisering. Reden dus om zorg te dragen voor een stabiele omgeving.
Uw bedrijfsvoering is ervan afhankelijk!

4 iT beseft het belang van deze materie en heeft daarom een dienst in het leven geroepen die het u mogelijk maakt om deze stabiliteit te waarborgen.

 

Het IT Beheerabonnement levert het u!
Een volledige, goed functionerende , parttime automatiseringsafdeling. Om dit te realiseren verzorgt
4 iT twee bezoeken per maand aan uw vestiging waarin al het reguliere systeembeheer wordt aangepakt. Hierbij moet worden gedacht aan het beheer van gebruikers op file- en printservers, het controleren van de configuratie, de werking van werkstations en server.
Het oplossen van vragen over apparatuur en/of software en het controleren van de back-up procedure.

Naast het werkelijk verhelpen van aanwijsbare problemen ligt de nadruk vooral op pro-actief beheer. We trachten eventuele klachten vóór te zijn!

 

Als bijvoorbeeld blijkt dat u steeds meer schijfcapaciteit gebruikt, zal 4 iT dat constateren en u tijdig adviseren over de maatregelen welke genomen moeten worden. Uw goede bedrijfsvoering blijft daarmee gewaarborgd.

Naast de periodieke bezoeken bestaat de mogelijkheid direct telefonische ondersteuning te krijgen via onze helpdesk. In geval van calamiteiten zijn wij binnen 24 uur bij u om de problemen (behoudens overmacht) te lokaliseren en te verhelpen.


Met het IT Beheerabonnement wil
4 iT bereiken dat u zich niet meer bezig hoeft te houden met de technische details die automatisering met zich meebrengt, zich geholpen voelt door uw automatisering, in plaats van gehinderd, zich kan concentreren op uw bedrijf, zonder te worden afgeleid door vragen over de automatisering, voldoende vertrouwen heeft in de technische ondersteuning, zodat u met ons de toekomstige ontwikkelingen kunt blijven volgen.


Het IT Beheerabonnement heeft een vaste maandelijkse prijs, dus kosten overzichtelijk en is gebaseerd op de omvang en complexiteit van uw automatisering omgeving.

 

Onafhankelijk

Omdat 4 iT niet gebonden is aan vaste leveranciers, zijn adviezen altijd onafhankelijk.
Alle inspanningen zijn gericht op de beste oplossing voor uw automatiseringsomgeving.

Parttime automatiseringsafdeling
De medewerkers van
4 iT staan aan uw zijde, als uw technische rechterhand en vraagbaak.

Totaaloplossing
De dienstverlening van
4 iT omvat meer dan alleen het oplossen van afzonderlijke problemen of het begeleiden bij de ingebruikname van één product.
In al onze inspanningen streven wij steeds naar de totaaloplossingen.

Professioneel
4 iT bestaat uit mensen met hun achtergrond en ervaring in de professionele dienstverlening van grote softwarehuizen bij o.a. de overheid, Arbo-diensten, Petrochemie en het MKB.
Zij hebben ruim 20 jaar ervaring met automatisering, programmatuur en leveranciers van hard- en software.

 • 4 iT B.V.
  Lorentzstraat 121
  2665 JG Bleiswijk
  telefoon : 010 – 522 29 66
  fax : 010 – 529 96 11
 • email : info@4it.nl
 •  
   
   
   

  Verkoop@4it.nl


  Intel®, Pentium®, Itanium®, Celeron®, XeonTM, CentrinoTM and the Intel® Inside® logo are registered trademarks of Intel® Corporation or its subsidaries in the United States and other countries