Productinformatie
Domeinchecker
 

Algemene informatie

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Acties

 

 

 

 

 

 

Beschikbaarheid van ADSL

 

 

 

 

Algemene voorwaarden

 

 

 

 

 

Meer informatie:

4 iT B.V.
Lorentzstraat 121
2665 JG   Bleiswijk

Telefoon  010-522 29 66
Telefax    010-529 96 11

email : ADSL@4it.nl

 

Het gebruik van DSL (Digital Subscriber Lines) heeft het afgelopen 5 jaar een grote sprong gemaakt. Ook dit  jaar zal deze enorme snelle groei naar verwachting doorgaan. Deze sterke toename vinden we binnen alle branches en werknemersklassen terug.

Kosten belangrijk keuzemotief voor DSL
De belangrijkste reden om nu of de komende 12 maanden gebruik te maken van DSL is de snelheid. Daarnaast spelen ook de kosten een rol. Het beheer van de kosten voor DSL is minimaal, doordat er een vast bedrag per maand wordt betaald.

VDSL is een van de opvolgers van ADSL, waarbij een veel hogere download- en uploadsnelheid mogelijk zijn. VDSL staat voor Very-high-bitrate Digital Subscriber Line. Bij VDSL zijn snelheden van tot 52 Mbps download en 13 Mbps upload mogelijk of in synchrone modus 26 Mbps. Klassiek ADSL haalt maximaal 8 Mbps download en 1 Mbps upload.

Vergeleken met ADSL en ADSL2+ verschilt VDSL vooral qua upload. De downloadsnelheid verschilt relatief minder, vergeleken met de 8 Mbps van ADSL en de 24 Mbps van ADSL2+.

Een eigen domeinnaam hebben kan belangrijk zijn, het is gemakkelijk toegankelijk v.b. website, uwnaam.nl i.p.v. uwnaam.iemandandersnaam.nl  (sub-domainnaam) Ook kunt u hier een domeinnaam controleren.

Mocht u vragen hebben waarop u hier nog geen antwoord kunt vinden, dan kunt u altijd e-mailen naar: adsl@4it.nl of even bellen met 010 - 522 29 66.